over

What and why it is all about?

 

A Party for All and Everywhere

 

Hallo iedereen

 

Hoe ben ik hieraan begonnen?

Travel & Dance is ontstaan na een reis van verschillende "dansen". In mijn tienerjaren ging ik al heel graag uit fuiven, eenmaal student bezocht ik na de schooluren enkele danscafés in Gent. Ik kreeg de 'Party'-smaak te pakken en heb verscheidene dansen aangeleerd zoals Salsa; Braziliaanse dans en Capoeira, Lindy Hop en Zumba®.

Mijn passie voor avontuur en reizen organiseren heeft zich sterker ontwikkeld tijdens en na m'n studies. Ik heb gekozen voor Handelswetenschappen met specialisatie marketing, gevolgd door een opleiding toerisme. Een eerste job vond ik in de vakantiereizen waarbij ik een grote interesse kreeg in de luchtvaartmaatschappijen en ticketing. Dus specialiseerde ik me verder in zakenreizen als Business Travel Consultant.

Sinds kort heb ik besloten om als zelfstandig ondernemer te starten en m'n reisweg te focussen op twee hobby's; namelijk reizen en dansen zoals de titel van mijn onderneming luidt;

 

Travel & Dance

 

 

 

Met dit nieuwe initiatief bezorg ik bij elke reis een onvergetelijk avontuur en is elk feest gekleurd met een passende dans; zowel dichtbij huis als op vakantie.

 

Veel reis- en dansplezier !

 

See you for the Dicovery or @ the Party !!

Greetz

Nathalie

 
 

Contact

 

Travel and Dance

Nathalie De Cock

Bronstraat 19

9700 Mater

www.travelanddance.be

nathalie.dc@travel-experts.be

ndc@travelanddance.be

+32 (0) 497 88 58 23

+32(0)55 60 87 75

ON:0598.782.582

BE35 7340 4032 5737

Zumba®and the Zumba fitness logos are trademarks of Zumba Fitness, LLC, used under license.