OVER

What is it all about?

A Party for All and Everywhere

Hoe ben ik er aan begonnen?

Travel & Dance is ontstaan na een reis van verschillende "dansen". In mijn tienerjaren ging ik heel graag uit fuiven, eenmaal student bezocht ik na de schooluren de danscafés in Gent. Ik kreeg de 'Party'-smaak snel te pakken en heb in mijn vrije uurtjes verscheidene dansen aangeleerd zoals Salsa; Braziliaanse dans en Capoeira, Lindy Hop en Zumba®.

Mijn passie voor avontuur en reizen organiseren heeft zich sterker ontwikkeld tijdens en na m'n studies. Ik heb gekozen voor Handelswetenschappen met specialisatie marketing, gevolgd door een opleiding toerisme. Een eerste job vond ik in de vakantiereizen. Ik genoot ervan om klanten terug te zien en zeiden van Nathalie; waar breng je mij deze zomer op vakantie? Mijn eeuwige job als reisagent was een feit. Na enkele studiereizen wou ik heel de wereld zien. Bovendien werd mijn interesse voor de airline industrie groter en specialiseerde ik me ook in zakenreizen.

Reeds 18 jaar ben ik actief in de reissector. Sinds 2015 werk ik als zelfstandig ondernemer en is mijn levensweg volledig gericht op m'n twee hobby's; namelijk reizen en dansen zoals de titel van mijn onderneming luidt; TRAVEL AND DANCE

Travel & Dance

Met dit nieuwe initiatief bezorg ik bij elke reis een onvergetelijk avontuur en is elk feest gekleurd met een passende dans; zowel dichtbij huis als op vakantie.

Veel reis- en dansplezier !

See you for the Dicovery or @ the Party!!

Greetz

Nathalie