TRAVEL

Live to Travel, Love the Discovery !

Wil je de wereld ontdekken; sporten op vakantie; een stad bezoeken, gewoon zalig niets doen op een zonnig strand of moet je op zakenreis? Travel Expert Nathalie De Cock boekt reizen op maat en all-inclusive pakketten van touroperators; vliegvakanties; autovakanties; citytrips; ski-reizen; huwelijksreizen, avontuurlijke reizen, zakenreizen, cruises, yogareizen en wellness, weekendjes en zoveel meer. Zowel voor individuele reizen als groepsreizen kan je bij ons terecht.

Met een grondige kennis en persoonlijke service bezorgen we jou een onvergetelijke vakantie!

Dankzij een jarenlange expertise in reservaties, ticketing en toerisme wereldwijd kan je rekenen op deskundig advies en een persoonlijke service. Travel Expert Nathalie De Cock biedt reisadvies op maat. Zij werkt als zelfstandig reisagent in samenwerking met en onder de vergunning van BTS Travel Experts, erkend reisagentschap (Licentie : 5985) met zetel in 2030 Antwerpen - Straatsburgsdok Noordkaai 21 - en met IATA vergunning, waardoor de klant geniet van de beste promo's en scherpe prijzen van een grote reisgroep aangesloten en onder de bescherming van het Garantiefonds Reizen.

 

Travel Experts werken met een netwerk van gekende reisorganisaties en touroperators in België en bovendien met lokale agenten wereldwijd (DMC's) waardoor we op een vertrouwde samenwerking kunnen rekenen om de rondreis volledig af te stemmen op de wensen en noden van de reiziger.

Eenmaal de reis is vastgelegd kan je bij Travel Experts ook een annulatie- en/of reisbijstandsverzekering afsluiten. Wij geven de reizigers tevens de mogelijkheid om voor hen visums te regelen en informeren hen over de benodigde reisdocumenten.

U kan bij ons langskomen op kantoor in Mater of ikzelf, Nathalie De Cock, kom bij u thuis waar we samen de verschillende reismogelijkheden bekijken die aansluiten bij uw verwachtingen! Dankzij een flexibel werkschema kan u op afspraak bij ons terecht overdag en 's avonds en in het weekend. Ook tijdens de reis is Nathalie steeds bereikbaar en staat het BTS Travel team achter de schermen klaar om in te grijpen bij noodsituaties, 24 uur, 7 op 7.

Travel Expert Nathalie De Cock ontvangt u graag op kantoor of komt langs bij u thuis: we luisteren naar uw wensen en ervaring en bespreken verschillende reismogelijkheden. We zorgen tijdens deze zoektocht voor kwalitatief advies en persoonlijke service en werken daarna een aantal reisvoorstellen uit waarbij u een keuze kan maken of een combinatie kunt bekomen afhankelijk van uw vraag en verwachtingen.

U kan een afspraak maken of gewoon even bellen.