TRAVEL EXPERT DANCE

Travel&Dance specialiseert zich in dansreizen zowel voor individule reizen als groepsreizen. Wenst u een vliegticket te boeken voor een dansoptreden in het buitenland of wenst u een dansvakantie op maat en binnen een specifiek dansgenre, voor jezelf of voor de leden van je dansgroep dan kan je bij ons terecht voor reisadvies, ticketboekingen en pakketboekingen waarin we de meest ideale locatie voor je uitzoeken en met de beste reis- en danspartners werken.

Travel Expert Nathalie De Cock is professioneel reisagent en assisteert u als dansschool of vereniging in de organisatie van de dansreis voor uw cursisten. We zoeken naar de perfecte danslocatie op de meest aangewezen bestemming en regelen het transport en de accomodatie van uw leden en naar wens ook de groepscoƶrdinatie ter plaatse.

Live to dance around the world!

Dankzij een jarenlange expertise in reservaties, ticketing en toerisme wereldwijd kan je rekenen op deskundig advies en een persoonlijke service. Travel Expert Nathalie De Cock biedt reisadvies op maat. Zij werkt als zelfstandig reisagent in samenwerking met en onder de vergunning van BTS Travel Experts, erkend reisagentschap (Licentie : 5985) met zetel in 2030 Antwerpen - Straatsburgsdok Noordkaai 21 - en met IATA vergunning, waardoor de klant geniet van de beste promo's en scherpe prijzen van een grote reisgroep aangesloten en onder de bescherming van het Garantiefonds Reizen.

Travel Experts werken met een netwerk van gekende reisorganisaties en touroperators in Belgiƫ en bovendien met lokale agenten wereldwijd (DMC's) waardoor we op een vertrouwde samenwerking kunnen rekenen om de dansreis volledig af te stemmen op de wensen en noden van de reiziger.

Eenmaal de reis is vastgelegd kan je bij Travel Experts ook een annulatie- en/of reisbijstandsverzekering afsluiten. Wij geven de reizigers tevens de mogelijkheid om voor hen visums te regelen en informeren hen over de benodigde reisdocumenten.

U kan bij ons langskomen op kantoor in Mater of ikzelf, Nathalie De Cock, kom bij u langs waar we samen de verschillende reis- en dansmogelijkheden bekijken die aansluiten bij uw verwachtingen! Dankzij een flexibel werkschema kan u op afspraak bij ons terecht overdag en 's avonds en in het weekend. Ook tijdens de reis is Nathalie steeds bereikbaar en staat het BTS - Travel team achter de schermen klaar om in te grijpen bij noodsituaties, 24 uur, 7 op 7.