Travel Expert Dance

Live to Dance around the world !

Travel&Dance specialiseert zich in dansreizen zowel voor individule reizen als groepsreizen. Wenst u een vliegticket te boeken voor een dansoptreden in het buitenland of wenst u een dansvakantie op maat en binnen een specifiek dansgenre, voor jezelf of voor de leden van je dansgroep dan kan je bij ons terecht voor reisadvies, ticketboekingen en pakketboekingen waarin we de meest ideale locatie voor je uitzoeken en met de beste reis- en danspartners werken.

 

Travel Expert Nathalie De Cock is professioneel reisagent en assisteert u als dansschool of vereniging in de organisatie van de dansreis voor uw cursisten. We zoeken naar de perfecte danslocatie op de meest aangewezen bestemming en regelen het transport en de accomodatie van uw leden en naar wens ook de groepscoördinatie ter plaatse.

 

Ben je zelf professioneel danser en ga je voor een Dance Performance naar het buitenland of ben je beginnend danser en wil je een danscursus volgen in Europa of Latijs-Amerika, Travel & Dance kijkt voor de beste reisvoorwaarden en begeleidt u in de gewenste richting.

Dankzij een jarenlange expertise in reservaties, ticketing en toerisme wereldwijd kan je rekenen op deskundig advies en een persoonlijke service. Travel Expert Nathalie De Cock biedt reisadvies op maat. Zij werkt als zelfstandig reisagent in samenwerking met en onder de vergunning van BTS Travel Experts, erkend reisagentschap (Licentie : 5985) met zetel in 2030 Antwerpen Noordkaai, 21 - Straatburgsdok en met IATA vergunning, waardoor de klant geniet van de beste promo's en scherpe prijzen van een grote reisgroep aangesloten en onder de bescherming van het Garantiefonds Reizen.

 
 
 
 
 

Travel Experts werken met een netwerk van gekende reisorganisaties en touroperators in België en bovendien met lokale agenten wereldwijd (DMC's) waardoor we op een vertrouwde samenwerking kunnen rekenen om de dansreis volledig af te stemmen op de wensen en noden van de reiziger.

 

Eenmaal de reis is vastgelegd kan je bij Travel Experts ook een annulatie- en/of reisbijstandsverzekering afsluiten. Wij geven de reizigers tevens de mogelijkheid om voor hen visums te regelen en informeren hen over de benodigde reisdocumenten.

 

U kan bij ons langskomen op kantoor in Mater of ikzelf, Nathalie De Cock, kom bij u langs waar we samen de verschillende reis- en dansmogelijkheden bekijken die aansluiten bij uw verwachtingen! Dankzij een flexibel werkschema kan u op afspraak bij ons terecht overdag en 's avonds en in het weekend. Ook tijdens de reis is Nathalie steeds bereikbaar en staat het BTS - Travel team achter de schermen klaar om in te grijpen bij noodsituaties,

24 uur, 7 op 7.

 

Travel Expert Nathalie De Cock ontvangt u graag op kantoor of komt langs bij u thuis of op de dansschool volgens onderstaand werkschema: We luisteren naar uw wensen en ervaring en bespreken verschillende reismogelijkheden. We zorgen tijdens deze zoektocht voor kwalitatief advies en persoonlijke service en werken daarna een aantal reis- en dansvoorstellen uit waarbij u een keuze kan maken of een combinatie kunt bekomen afhankelijk van uw vraag en verwachtingen.

 

U kan via onderstaand formulier een afspraak aanvragen of gewoon even bellen.

 

Voormiddag

Namiddag

Avond

Maandag

op afspraak

op afspraak

-

Dinsdag

op afspraak

op afspraak

op afspraak

Woensdag

op afspraak

-

-

Donderdag

op afspraak

op afspraak

op afspraak

Vrijdag

op afspraak

-

op afspraak

Zaterdag

op afspraak

op afspraak

op afspraak

Zondag

op afspraak

op afspraak

op afspraak

Voor een afspraak of meer informatie kan u ook steeds contact met ons opnemen

bel (0497/88.58.23 - 055/60.87.75) of mail naar Nathalie via

Nathalie.dc@travel-experts.be

 

 

Contact

 

Travel and Dance

Nathalie De Cock

Bronstraat 19

9700 Mater

www.travelanddance.be

nathalie.dc@travel-experts.be

ndc@travelanddance.be

+32 (0) 497 88 58 23

+32(0)55 60 87 75

ON:0598.782.582

BE35 7340 4032 5737

Zumba®and the Zumba fitness logos are trademarks of Zumba Fitness, LLC, used under license.