DANCE EVENTS

Geniet van een dansfestival

Travel & Dance organiseert busreizen voor muziek- en dansfestivals. Volledig binnen het kader van wereldmuziek en exotische dans gaan we tijdens de zomer naar de Antilliaanse Feesten in Hoogstraten.

We reizen per bus naar Antwerpen zodat u reeds op weg geniet van een leuke party-sfeer, parkeerproblemen en afstanden vermijdt, gerust een glaasje meer kunt drinken en zonder enige stress op tijd weer thuis bent om het weekend verder te zetten. Hieronder vind je het programma.

Om volop te kunnen genieten van dans- en muziekfestivals organiseren we ook dance-workshops zodat jullie tal van mogelijkheden verkrijgen om specifieke dansen en stijlen aan te leren of te ontwikkelen.

Agenda

Antilliaanse Feesten: dit Caraïbisch festival is aan z'n 38e editie toe: een NIET te missen festival voor wie van Caraïbische muziek, Salsa en cocktails houdt. In groep kunnen we nog veel meer genieten van de leuke sferen en de exotische dansen. Voor 2021 wachten we nog even het programma af !!

Je kan alle informatie van het programma en het festival terugvinden op www.antilliaansefeesten.be

Travel & Dance biedt op aanvraag een busreis aan vanuit Oudenaarde naar Hoogstraten en terug voor het evenement van de Antilliaanse Feesten.

Prijs voor de busrit naar Hoogstraten heen en terug: op aanvraag afh. van grootte groep

Voor een goede organisatie van deze evenementen vragen we om tijdig de festivaltickets aan te schaffen en vervolgens voor de busrit in te schrijven met naam van het event, aantal personen en kinderen en eventuele vragen of opmerkingen in te vullen via het CONTACTformulier; inschrijven kan tot en met mei 2021.