Dance events

Geniet van een dansfestival

Travel & Dance organiseert busreizen voor muziek- en dansfestivals. Volledig binnen het kader van wereldmuziek en exotische dans gaan we tijdens de zomer naar de Antilliaanse Feesten in Hoogstraten en het Sfinks Festival in Boechout.

We reizen per bus naar Antwerpen zodat u reeds op weg geniet van een leuke party-sfeer, parkeerproblemen en afstanden vermijdt, gerust een glaasje meer kunt drinken en zonder enige stress op tijd weer thuis bent om het weekend verder te zetten. Hieronder vind je het programma.

 

Om volop te kunnen genieten van dans- en muziekfestivals organiseren we ook dance-workshops zodat jullie tal van mogelijkheden verkrijgen om specifieke dansen en stijlen aan te leren of te ontwikkelen.

Agenda

26 t.e.m. 29 juli 2018:

Sfinks Festival : Sfinks Mixed is aan zijn 43e editie toe en ze beloven volgende zomer weer een schitterend programma te brengen.

Sfinks Mixed is een 4-daags GRATIS Muziekfestival waar artiesten van over heel de wereld optreden, verspreid over diverse podia en omgeven door een fantastisch kinderparadijs; feestelijke markt vol met leuke spulletjes, gezellige DJ-tenten en niet te vergeten tal van acrobaten die het volk op de weides animeren met hun onvergetelijke kunsten.

Je vindt alle informatie van het programma en het evenement terug op www.sfinks.be

Travel & Dance biedt op aanvraag een busreis aan vanuit Oudenaarde naar Boechout voor groepen klein of groot.

Prijs voor het Sfinks Festival: GRATIS

Prijs voor de busrit naar Boechout heen en terug; op aanvraag afh van grootte groep

10 & 11 augustus 2018:

Antilliaanse Feesten : dit Caraïbisch festival is aan z'n 36e editie toe: eveneens een NIET te missen festival voor wie van Caraïbische muziek, Salsa en cocktails houdt. In groep kunnen we nog veel meer genieten van de leuke sferen en de exotische dansen.

Je kan alle informatie van het programma en het festival terugvinden op www.antilliaansefeesten.be

Travel & Dance biedt op aanvraag een busreis aan vanuit Oudenaarde naar Hoogstraten en terug voor het evenement van de Antilliaanse Feesten.

Prijs voor de busrit naar Hoogstraten heen en terug; op aanvraag afh. van grootte groep

Voor een goede organisatie van deze evenementen vragen we om tijdig de festivaltickets aan te schaffen en vervolgens voor de busrit in te schrijven met naam van het event, aantal personen en kinderen en eventuele vragen of opmerkingen in te vullen op het inschrijvingsformulier links van deze pagina; inschrijven kan tot en met mei 2018.

 
 
 
 

Contact

 

Travel and Dance

Nathalie De Cock

Bronstraat 19

9700 Mater

www.travelanddance.be

nathalie.dc@travel-experts.be

ndc@travelanddance.be

+32 (0) 497 88 58 23

+32(0)55 60 87 75

ON:0598.782.582

BE35 7340 4032 5737

Zumba®and the Zumba fitness logos are trademarks of Zumba Fitness, LLC, used under license.